летни гуми

летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните характерности. Статистиките обозначават, още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми Syron – възлови привилегии

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се смекчава евентуалността за появата на аквапланинг или казано на по-елементарен език, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени равнища на звук, удобство при управление, сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътната лента е най-ценното нещо, от което има потребност един шофьор. При това, SYRON са от онези фирми, които включват в собствените си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното нагряване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-мащабен пробег и солидна устойчивост даже и при управление с сериозна скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три главни надлъжни проводници върху предпазителя, които оптимизират отводнението и придвижването по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смекчава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Независимо от това, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при незасъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра от своя страна подобряват стабилността при сериозна скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Главните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни улици. Летните гуми подсигуряват наложителната продуктивност при всички режими на експлоатация.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват великолепно сцепление и маневреност и обезпечават по-ускорено преминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и влажно; по-широки външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, преди всичко при значителна скорост; жилава нишка на коланите, които обезпечават по-благоприятна обратна връзка с пътната настилка и акуратно шофиране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, щом като става въпрос за сцепление и точност на придвижването – това ги превръща в превъзходен избор за моменти, в които се налага върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на производителя да създава смайващо чувство от управлението. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и успешни фирми в интернационален мащаб. Още от основаването си през 1967 година, компанията се развива неспирно в тон с на-новите технологии и тенденции на пазара, за да обезпечи комфорта и безопасността на шофьорите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis включват разнообразни характерности и преимущества. Част от летните гуми са със специфична структура, която ги прави изключително трайни, и имат сравнително дълъг живот, дори и при неправилно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите прорези и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и сигурността на пресечен терен.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от големи тръби за премахване на водата и цеви по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната структура, като обепечава запас от спокойствие при трудни обстоятелства.

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме наоколо, за да ви представим безброй сериозни алтернативи, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-бързия и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна.

Летни гуми SYRON – добавъчни предимства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обширни водни прорези, които осигуряват безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; полегати, кръгови раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната лента и посредством които се прецизира движението и се редуцира опасността от някакво обширно деформиране; модерната сликова смес, която прецизира шофирането на неизсъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се извършва равно разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено. Летните гуми на марката SYRON съдържат други оригинални и съществени отличителни белези. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в изненадващи ситуации; системата, която понижава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно натоварване и рязко спиране – това са все неща, които купом с изброените до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително конкурентен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-влиятелните производители в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и обстоятелството, че при изработката на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до минималното. Това дава шанс за по-обемен пробег и по-малък харч на гориво.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на компанията за България и ви предлагаме изобилие от първокачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен идеите ни за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми Syron – възлови привилегии
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
Летни гуми SYRON – добавъчни предимства
Като за финал