хладилници

хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-разумни

Вече не забелязваме незабелязаното присъствие на хладилниците в къщите ни, че понякога забравяме каква ценност са и си припомняме/ си спомняме колко са ни ценни в мига, в който се развалят. Тогава първоначално се гневим, после се паникьосваме, и финално се сещаме, че нито сме искали да поддържаме хладилниците си, нито сме сме се обезпокоили от „сигнализациите“, които са правили, че че има проблем. Е, налага се клиентите придобиват нови хладилници. При положение че и вие сте на този важен етап, всички от Top Market сме насреща, за да ви ориентираме през целия процес от избора на хладилници, до изясняването на всички детайли и онлайн поръчката.

При положение, че ви трябват чисто нови хладилници, професионалният ни екип е насреща . В началото е добре да ви представим няколко любопитни факта.

Предлагаме различни опции за пазаруването на хладилниците

Щом сте харесали определен артикул и желаете да го закупите от електронния ни магазин, системата ни ви предоставя различни възможности да платите. Имате възможност да получите хладилниците чрез банково плащане или чрез различни банкови карти. Добре е да знаете, че, в случай че използвате „Наложен платеж“, трябва да дадете парите когато дойде куриерът. В случай че решите, че е по-рентабилно да разсрочите плащането си, можете да го направите, като посочите чрез коя банка и какви вноски ще са ви удобни. Вече знаете, че позволяваме на нашите клиенти да купуват всичко, което харесват по начин, избран от тях. Замалко да пропуснем – доставката на хладилници а и на всичко друго е напълно безплатна!

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Как да размразите хладилници

Често новите хладилници са снабдени със система, която ги размразява . Това става чрез специален излаз, по който изтича размразената вода и се излива в специално легенче, а след това следва изпарение. Ако ви се иска, има възможност да се чистят изхода и легенчето, за да съдействате за по-дълготрайния живот на вашите хладилници.

Как работят филтрите на сайта на Top Market за избиране на хладилници

Представяме ви решение, чрез което да научите как точно да подобрите търсенето си в списъка с „хладилници“ по такъв начин, че да достигнете исканото от вас, без да бъдете „затрупани“ от ненужни резултати. В колоната отляво можете да видите различни менюта, с които да стартирате началното филтриране на пълната гама хладилници, които представяме. А те са „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Разполагате с неограничена опция да харесате всичко, което ви е полезно, и така да намалите резултатите. Когато стигнете до периода, който ви е нужжен, вижте към менютата с различни опции, като с тяхна помощ имате възможност за подреждане на резултата за хладилниците по позиция, име и цена, да се визуализират във прогресивен или регресивен ред, както и колко артикули да се подреждат. Това е създадено с единствената мисъл – независимо какви артикули са ви необходими – хладилници, мебели и т.н., да имате възможността вие да наредите онова, което ви се показва спрямо желанията ви. Знаем, че това е изключително важно качество на електронния ни магазин, а хилядите хора, пазарували от нас ще потвърдят това.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Сигурни ли сте как е редно да се мърдат хладилниците?

Понеже това ни е работата, знаем много добре. Вещите в тази сфера дават съвети хладилниците да се пренасят във вертикално положение заради наличието на компресора. В него има щифтове, създадени по такъв начин, че да намалят неочаквани натоварвания при нормална стойка на хладилниците, то е – изправеното. Това е и причината и придвижването в хоризонтално положение е по-скоро непрепоръчително.

Трябват ви хладилници или други артикули? Потърсете ни веднага!

Нашите професионалисти са на разположение на евентуални въпрос или ще ви дадат най-точното решение относно хладилниците. В случай че се затруднявате в избора кой от посочените от вас хладилници да вземете, колебаете се какви са техните по-големи качества сравнени с останалите или просто желаете да разясните нещо, изобщо не се чудете, а се свържете с нас. Съществуват какви ли не възможности – решението е ваше. За въпроси по отношение на хладилници или всякакви други артикули ще получите професионален отговор на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а при положение че въпросите ви са по-скоро насочени към колегите от отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са удобни ефикасни, вече са енергоспестяващи и някои дори са „интелигентни“ , редно е всички да обмислим отношението си към тях. Необходимо е да схванем нуждата от един качествен хладилник и добрите страни за живота ни, които дава. Вижте хладилниците в Top Market и вземете онзи, който ви е грабнал окото. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-разумни
Предлагаме различни опции за пазаруването на хладилниците
Как да размразите хладилници
Как работят филтрите на сайта на Top Market за избиране на хладилници
Сигурни ли сте как е редно да се мърдат хладилниците?
Трябват ви хладилници или други артикули? Потърсете ни веднага!