детски рокли

детски рокли

Свежо настроение в актуалните за детски рокли

Време е да ви покажем новата серия детски рокли на марката , съдържаща фини и добре пасващи модели подходящи за целодневни веселби , както и за важни поводи . Изяществото на дребните детайли ще ви изпрати в магически свят от чудеса и да се прехласнете по пролетните детски рокли.

Създадени с емоция

Подбирайки дрехи за външният вид на своя малчоган , родителят му придава индивидуалност . Ето защо е важно децата да се чувстват свободни в безспирните си щуротии и премеждия , но в същото време и невероятни в собствената си уникалност . Новите селекции от артикули са изградени върху последните модни иновации и обратната връзка с купувачите , осланяйки се на реалните необходимости на новия детски свят. Идването на пролетта ни кара да се замечтаем за ефирност и обаяние от пъстрота. Превърнете във фея своята малка звездичка с настоящата серия от детски рокли на бранда.

Детски рокли за ежедневието

Госпожиците обичат да бъдат неповторими , добро решение на задачата са всекидневните детски рокли. Страхотен избор се оказва вида с панделки . Изработката е от лен и памук с добро качество, а завършващите визията панделки са ушити по модел на детска картина. Извивката се спуска фриволно под талията и дава възможност за спокойни движения. Блестящо предложение е роклята с Мики Маус и балетна пачка . Грабващата окото апликация носи неповторима визия , а полата от ефирни воали и мек тюл допринася за щурото излъчване . Този модел може да закупите в червено, жълто и розово. Идеален за всекидневието на всяка малка дама могат да бъдат джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафяв нюанс , нежен плат и дължина стигаща до коляното, ще се превърне в любима на всяка млада госпожица. Направена за свободни детски забави и танци до безкрай. Не бихме могли да не обърнем заслужено внимание и на смесицата между рокля и гащеризон с пола и колан. Разчупен десен, допълнен с шевици по ръба на полата, джобче в фронталната страна и малко разперили криле пеперуди поставени на колана. Бледорозовият десен придава ефирност . Без значение с кой от разновидностите на ежедневните новата колекцията на марката да преобразите малката си госпожица , ще направите страхотен избор .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Играйте с „Точици“

В случай че се отбиете в който и да е от магазините на „Точици“ в цялата страна и си купите една от новите ни детски рокли, момиченцето ви има възможността да участва в игра на флипер , който стои в магазина. При отбелязване на определено количество точки, взимате още страхотни награди . Не пропускайте факта, че за „Точици“ оценката на децата е важна . Бихте могли да качите родителски или детски обратен отговор за вече направеният избор дреха в страницата ни във фейсбук .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Кои са „Точици“?

„Точици“ е фирма произвеждаща актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва нужда. Вече над десет години непрестанно ни удивяват с качествени и излъчващи стил видове на ниски цени. Както всеки нов сезон и сега новите колекции са посветени на детски рокли за момичетата и авангардни костюми за малките мъже.

Детски рокли до 2-годишна възраст

Още от дълбоко минало и до сега роклята се признава символ на женственост и изящество. От съвсем невръстна възраст по този начин ни карат да усещаме себе си чудесните рокли . Колекциите за деца до навършени 2 години, съчетават страхотни нюанси с естествени изработки, обещаващи детския комфорт . Удивителни са разновидностите на детски рокли с анимационни герои . Моделът с Елза, също като любимката от филма , е номер едно сред детската публика . Също така , имаме рокля и за симпатизиращите на другата екранна фаворитка – Ана. Видът рокля на Ана е от памучен плат и с украшения с къдри около вратлето . За повече ефектност , може да се комбинира с пепеляво сако. Подходяща разновидност за най-малките са искрящите детски рокли с минзухари изрязани ръкави . Леко разкроени и с копчета от предната страна , десените са идеални за лудите летни премеждия.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

С грижа към децата

Произведени само и единствено в България , с първокласни истински платове и фриволни багри и оригинални детайли, детски рокли на фирмата са като извадени от приказен свят . Ако пожелаете да обогатите роклите с други детайли, можете да погледнете изложените шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен унисон с колекцията . Имате възможност да разгледате новите пролетни колекции от дрехи за вашите момчета .

разгледайте и другите ни раздели в сайта:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Свежо настроение в актуалните за детски рокли
Създадени с емоция
Детски рокли за ежедневието
Играйте с „Точици“
Кои са „Точици“?
Детски рокли до 2-годишна възраст
С грижа към децата

Leave a Reply