матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки семеен кът

матраци Симеонов е една от най-познатите и доказали качествената си продукция компании в спалната индустрия у нас. В в каталога на компанията можете да откриете пълен списък видове и категории матраци – от с една страна, двулицеви матраци и детски такива до групи матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов предоставят на хората най-високо качество, както и максимално качество на комфорт и почивка във времето за сън. освен това, непрекъснатите нововъведения по отношение на производствените технологии, продуктовото разнообразие и идейните подходи обещават, че матраците Симеонов са изцяло създадени по нормите и правилата на съвремието за за качество и ползи в спането. В следващите редове ще направим обобщение на най-големите предимства от купуването на матраци Симеонов за вашия дом.

Предназначени за деца матраци

Ние от Матраци Симеонов акцентираме и на конкретните нужди на малките. Сред всички можете да отриете различни матраци, идеални за използване при малчугани. Детските и бебешки матраци Симеонов предлагат устойчива и пластична основа, позволяваща за вярното развиване на цялостната детска опорно-двигателна система. В допълнение, обещават на малките съкровища максимум качество на практичност заради здрав, комфортен и максимално добър сън.

Гарантирано високо качество

Ние от фирма Матраци Симеонов споделяме мнението каква е важността на матрака не само за да си починете добре, ободряване и желание за труд на човека, но и за неговото цялостно здравословно състояние. затова валагаме колкото се може повече ресурси и енергия за предоставяне на висококачествена изработка на всички матраци от разнообразието на нашите продукти. Матраците от марката Симеонов гарантират на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача максимална комфортност, носейки възможността на тялото му да отпочине изцяло по време на сън. Така спането става релаксиращ период на максимално укрепване и доставяне на позитивизъм и нови сили, с които ежедневният ритъм да бъде посрещнат колкото се може по-добре.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Това са различни матраци произведени от фирма Симеонов, за чието изработване е употребена пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която запомня извивките на тялото е модерен материал, който значително завишава усещането за усещането за ултимативно спокойствие и гаранцияра за тотална почивка по време на спане. Тя намира приложение в производството както на едностранни, а също и на двустранни матраци. Ако изключим всичко друго, спалните произведения, произведен от пяна, която помни извивките на тялото, са перфектни за клиенти с дискомфорт в гърба. помнещата пяна спомага за това гръбначният стълб да стои в нужната поза, както и да се даде гаранция равен комфорт за всяка част от човешкото тяло. Не бива да забравяме, пяната, която помни е чувствителна на различни температури и добре приравнява телесната температура по време на сън.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Нееднолицеви матраци

Двустранните матраци пък са перфектни за всякакви разновидности кревати. Нека го кажем по друг начин, нашите продукти представляват иновативни кревати, които са с вградена подматрачна рамка. Преобладаващата част от двулицевите матраци , дело на фирма Симеонов, дават възможност на всеки и добавено достойнство, което подобрява нивото на комфорт в състояние на сън. Или с други думи опция за ползване на две различни страни – зимна и подходяща за топлите месеци, които да се сменят съгласно настоящия сезон специфичните искания и условия на съответния човек.

Топ матраци

Матракът, който е топ, пасва идеално, когато имате нужда да превъзмогнете с прекално твърд матрак или неудобна спалня. Но това съвсем не е единственото негово качество. Топ матракът може още да е полезен за настаняване на гости, за всякакви пътувания на открито. Всички модели от този вид са напълно напаснати с всички ваши изисквания ще ви предложат неповторима мекота и комфорт когато спите.

Достъпни цени и отличаващи се промоции

Матраците от марката Симеонов се предлагат на родния пазар на особено ниски цени за обикновения клиент в България. Имаме и опции за за всички клиенти, които желаят своето удобство и искат със сигурност най-доброто за за решенията в спалнята си. Нашите продукти са налични с решение за плащане, спазвайки специфичните желания и специфики на всеки човек. Като допълнение, периодично на в интернет магазина ни на сайта ни имате възможност да изберете най-качествените матраци от продукцията на Симеонов на намалени цени. Търсете всички подобни акции и отстъпки на страницата „Специални оферти“.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изработва и тип френски такива, които а подходящи основно за ползване в хотели. Тези продукти са изключително подхождащо усмотрение за обзавеждане в хотелски комплекси, хостели. Частта, която се явява основа е изработена от дървен материал от иглолистно дърво, носещ на продукта максимална степен на устойчивост. На въпросната основа е възможно да бъде наместен както матрак с едно лице, така и матрак с две лица.

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци по принцип се оползотворяват за кревати, при които липсва подматрачната рамка. В ситуация че и и вашето място за спане е съвпада с описанието, то еднолицевите матраци от , дело на Симеонов ще са точно за вас. Въпросните са произведени с вградена предназначена за под матрака рамка и ще ви спестят прекалено много продължителност и усилия, свързани с нейното намиране и напасване. Рамките за под матрака на нашите едностранни матраци са изработени от материал от иглолистни дървета. Тяхно голямо превъзходство е обстоятелството, че са подходящи за поставяне на повдигаща техника, когато имаме предвид за легла и спални с такава възможност.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Още модели от този тип

„Алое Вера“ серията е развита с идея за удобството и комфорта на човешкото тяло по време на спане. Матраците от тази категория са с тъкан, в която има необходимото количество „Алое Вера“. Този плат изпълнява функция за по-високите нива еластичност у човешкото тяло. Матраците Симеонов, формиращи групата „Алое Вера“, при всички случаи ще са ви от помощ да се отървете от натрупаните през деня проблеми и раздразнителност, и да се отдадете на пълноценно спане.

За следващата ни серия „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологична материя, който се превъплъщава в защита от природата гадните миризми и аромати и вредните за човешкото тяло различни зарази. Матраците Симеонов от серията с наименование „Бамбук“ намаляват до минимум опасността от наличие на поява на алергични състояния и домашни акари. И това не е всичко, заради на структурата им с опция за проветряване ще бъде избегнато и продължителна влажност. Именно така ще си осигурите благоприятна, безгрижна и хубава среда за добър син и отпочиване.

Серията, която сме кръстили „Ванилия“ дава възможност на клиентите най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци с професионално селектиран плат, който повишава степента на меко и нежно усещане при докосване. Силната им структурна изработка гарантира тяхната издържливост, а приятният бял цвят ще се съчетае идеално в стаята, в която се намира вашето легло.

Както и по-горе, и в моделите, които сме групирали под името „Какао“ са приложени сигурни и надеждни във времето артикули за спане, даващи най-голямото ниво на комфортни усещания докато спим. Цветът на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но са прибавени леки кафяви допълнения, като по този начин правят неговата обвивка по-шарена и подходяща за гледане.

Колекцията, наречена „Climattress”, е една от най-новите колекции матраци сред нашите продукти. Спалните продукти, в нея, иматса с пяна с памет, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, които са за охлаждане на човешкото тяло при случай. Матраците от раздел „Climattress” са идеални за горещините, когато жегите твърде често са причина за на липса на качествен сън в живота на човека. Да не забравяме и друго, тяхната отворена структура дава възможност за постоянно движение на въздуха, а това е важно за търсещите прохлада потребители. С матраците от серията “Climattress” усетите, че сте на почивка и се наслаждавате на вълшебния морски вятър.

Колекцията „Lux” притежава/ обхваща и такива с една страна и двустранни матраци. Две са възможностите по отношение на приложените материали за изработването на тези матраци – единствено и само дунапредн и смес от пяна със специална мемори субстанция и дунапрен. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, по-скоро не са меки предлагат силна основа през нощта. Събирането на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото предлага меко удобство комбинирано с такава здрава и стабилна основаТова е и причината матраците с подобна комбинация от съставни части често са избирани за всички, имащи проблеми с гръбнака.

Приключваме със – раздел „Ladybird”. От този раздел ще бъдат облекчени потребители със силен дискомфорт е зоната на гърба. Намират се както едностранни, така и с две страни матраци. Специфичното при споменатите матраци реално е, че се състоят от изключително издържлива база. Точно върху тази издържлива база е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретан който трябва да масажира на тялото ни. Купувайки си матрак от серията, която кръстихме „Ladybird”, вие получавате обещание понижаване на болките, които са виновници за нарушения във вашия сън, и един процес на истинска почивка по време на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – главни продуктови раздели

Както вече казахме, фирма Матраци Симеонов осигурява много изобилно многообразие от модели и комплекти матраци. Освен познатите, всички ние сме измислили и наши си сетове матраци, мислени за нуждите и приумиците на характерни клиенти. Ето и кои серии матраци ще видите в сред нашите продукти:

матраци 6 Най-добрите
матраци

Добавки за матраци

И не на последно място, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов можете да намерите всякакви допълнения за любимия ви матрак. От основи и протектори за матраци до засилващи усещанията възглавници за уникална почивка по време на сън. Широката ни продуктова гама ще ви даде пълноценна почивка.

Доверете се на матраците от компанията Симоенов и се насладете най-добрата почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки семеен кът
Предназначени за деца матраци
Гарантирано високо качество
Мемори матраци
Нееднолицеви матраци
Топ матраци
Достъпни цени и отличаващи се промоции
Предназначени за хотели матраци
Еднолицеви матраци
Още модели от този тип
Матраци Симеонов – главни продуктови раздели
Добавки за матраци

Leave a Reply