Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която представя дрехи jack and jones принципно? Макар у нас фирмата да не е в редиците на най-известните , си определено си струва да научиш повече за нейните творения и да намериш точно тези сред тях, които подхождат на твоята същност и светоглед!

В първите години дрехите Jack and Jones са били главно дънки

В годините след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са главно дънки, защото денимът вече е напълно установен на световните ниши и се предлага в най-разнообразни разновидности . И до днес , дънките се продават в различни цветови палитри и отенъци, с бели участъци, по-малко или повече накъсани , по-прилепнали за тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните видове „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който брандът успява да се утвърди на чуждестранния пазар и да си спечели мястото до другите водещи производители на дънки . Напоследък , компанията лансира линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата идея на дънките и цели да ги направи с по ниски цени за всеки човек . Основното , което е важно за компанията, е преди всичко първокласното качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

Каталог дрехи Jack And Jones 1
Каталог дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез пет автономни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да обединят абсолютно всички стилове , възгледи и идеи , но се различават един от друг, за да подхождат на всички предпочитания и стилове на обличане .

Дрехите Jack and Jones са модерни за винаги

Дрехите Jack and Jones са удачни за всеки ден – изработват се новаторски визии от модерни и многообразни платове блузки с къс ръкав и ризи, в многообразни цветове или с прибавени елемента , актуални в съответния момент на лансиране на пазара на линията дрехи. Именно за тази колекция дрехи Jack and Jones, компанията работи в близко съдружие с малък брой отдадени на работата си доставчици , които дават най-добра изработка на финалния продукт . Посредством общите им усилия , дрехите Jack and Jones стават нужни за облеклото на всеки един , валидни за какъвто и да е случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже със съвременен лайфстайл и елегантен външен вид – точно такива, които се стремят да наложат изчистеното облекло , но в по-модерна и актуална комбинация .

Изберете дрехи Jack And Jones 2
Изберете дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в уличната култура на града. Традиционни за тях са голямото количество графики , които приличат на улични рисунки, които се използват при направата им, и новаторските детайли . Използваните материи са с високо качество , а главните цветови палитри – класически, за да може елементите да изпъкнат по-ярко . Линията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и ежедневната визия чрез артикули, като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с изобразени графики , суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторският облик на дрехите Jack and Jones се постига посредством изрязани шевове и редица други технически орнамента, малка гама от цветове, неутрални нюанси, съчетани със смели , отличаващи се цветове, които грабват окото и безсъмнено не остават без внимание. Серията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младежите от мъжки пол, които се ръководят от трендовете в модата. Градският начин на живот и активният живот личи ясно , като се съди по визията им .

Намерете дрехи Jack And Jones 3
Намерете дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света

Както успя да разбереш и в предходния ни материал, посветен на марката, дрехите Jack and Jones съумяват да си извоюват влияние не само в Европейския съюз , но и по целия свят . Марката има партньорски връзки с други компании , които са свързани от сходни идеи и които споделят еднакви ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младежите и работещи хора, точно като теб, които следят тенденциите на модата и се стремят оутфитът им да прилича именно на тях. Дрехите им съчетават класическата визия с модерните към момента последните писъци на модата, за да те спечелят завинаги, като почитател и верен фен.

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от градската поп култура – начинът на обличане е любопитен и различен , от него лъха жизнерадост , а инспирацията за тях е провокирана от най-съвременните тенденции . Те са много качествени и комбинират в себе си съчетания от цветови гами и стилове , които ти дават шанса да приспособиш абсолютно всяка визия по начина, който ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които подхождат на онези , които не се страхуват да се откроят сред другите. Подходящи са за иновативните мъже , които много често комбинират многообразни стилове в аксесоарите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага цветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, блузки за всеки ден , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 4
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще срещнеш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на марката , така че доказано са си спечелили чуждестранното одобрение . В тяхното число са класическите блузи с къс ръкав от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който е подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност , но не дразнят тялото. Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са устойчиви към вода и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и са с много джобове, пригодени , за да побират абсолютно всичко необходимо .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 5
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за своята визия

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Много се надяваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към употребяваните материали и изработените орнамента, за да обхванат различните стилове и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многото предложения . Компанията наистина си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е доказала и в останалите страни .

Вижте още повече наши продукти и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Каталог дрехи Jack And Jones 6
Каталог дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 7
Каталог дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 8
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 9
Каталог дрехи Jack And Jones

В първите години дрехите Jack and Jones са били главно дънки
Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии
Дрехите Jack and Jones са модерни за винаги
Стилът дрехи Jack and Jones Core
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Погледни и ти!
Открадни нещо за своята визия

Leave a Reply