Хладилници – увлекателно и разумно в откриването им.

Хладилници – увлекателно и разумно в откриването им.

В купуването на хладилни електроуреди неизменно се стремим към сигурност, вещаеща, дълготрайно ползване на хладилника, реално съответстващо на нашия бюджет . Разбираемо деликатен е мига, в който стигнем до закупуване на хладилници – незаменима част от човешкото всекидневие и бит . Ще ви разкажем много впечатляващи истини около направата на първите хладилници, ще ви срещнем със свойствата на разнообразието от класове и разбира се , ще ви насочим на кое място бихте могли да намерите най-добрите и изгодни видове хладилници.

Първо българско участие в създаването на хладилници

Първият вариант личен замразяващ уред , изобретен от родни изследователи се казва „Мраз 75“ и се произвежда в годините между 1958г. и 1962 г. във фабрика за хладилници в столична територия. Първите пуснати десет хладилника , бързо спечелили доверието на хората и завоювали пазара. До 1962г. количеството на произвеждане достигнало до големина от шест хиляди броя произведени хладилници.

Какви видове можете да притежавате при хладилниците днес?

Хладилника може да се прилага за домакинско ползване, както и за комерсиални и производствени цели. Ще откриете всякакви видове форма и големина да са с една или повече врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. Предназначени за работа в производствените среди може дори да стигнат размерите на фургон. Хладилниците създадени за всекидневните необходимости на домовете могат да бъдат снабдени с всевъзможни добавки , угаждащи и най-изтънчените ви хрумвания . В зависимост от енергийната си ефективност се разделят на серии от А до G, където А отговаря на отлични индикации за енергийна ефективност, а G на най-ниските по-слаб разход на потребление и от А. Допълнителните възможни функции могат да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, отстраняване на миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Най-добрите хладилници 1
Най-добрите хладилници

Интересни факти относно хладилниците

Сложно и почти абсурдно е днес да осъзнаем какво би било ежедневието без измислянето на нашите добросъвестни домакински помагачи, назоваващи се хладилници. Ако помислим малко обаче , ще осъзнаем , че това чудо на техниката , в този си вид, се появява приблизително скоро.

Правилното място за подбор на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ грижите за всеобхватното поддържане на свежестта във вашият дом. Предоставя обширен асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за вътрешния дизайн и градината. Ще се натъкнете на разнообразие от видове на различни марки в ценови рангове , удобни на всеки стандарт и изискване . Разнообразието от типове ще направи подборът лесен и приятен . Дадена ви е и възможността да икономисате време, нерви и усилия с много добре структурирания виртуален магазин, с отговорни опитни служители, с които може да разберете всичко и светкавична и безплатна доставка до всяко място в територията на България .

Нашият каталог с  хладилници 2
Нашият каталог с хладилници

Топ идеи за хладилници в Техмарт

Концепцията на работата ни е да изкарва на потребителя най-заслужаващите си предложения за качество на достъпни цени пасващи на действителният стандарт . Що се отнася хладилници, предлагаме такива в няколко категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три и А разновидности на цветове пасващи на всеки вкус и интериорен дизайн на каквото и да е помещение.

Детайли и качества на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има перфектен външен вид на красива мебел. Специално разработеният механизъм на бравата му дава гаранция за сигурно прилепващо запушване на вратата и нацяло изолира от външни околни влияния . Задвижван с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиито предимства пред компресорния е липсата на шум .

Каталог хладилници 3
Каталог хладилници

Първият официално патентован хладилник

Шарл Тепие е френският гений , който за първи път намерил природата на заледяване на амоняка, но не запазил правата на откритието си и си отишъл от този свят в абсолютна оскъдица и недоимък . След време неговото иновационно чудо станало причина за сътворението на приятелите ни хладилници. През 1834г. американският академик Джекъб Пъркинс успява да получи първия патент за електрическо охлаждане за направата на компенсионно устройство задвижвано с етер, това е първият вариант на домакински хладилници. Този модел на уреда получавал заряд с ръчна помпа, която изстудявала въздуха посредством обмен между две камери. В зората на 20в. се засилва и малко по малко масово завладяване на домакинствата.

Винаги сте добре дошли да закупите вашият хладилник.

В магазина на Техмарт на територията на Перник или в страницата в интернет . Погледнете още, освен хладилници и всеки друг вид техника или интериор за вашите домакинства и пространства като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Вижте нашите хладилници 4
Вижте нашите хладилници
Намерете хладилници 5
Намерете хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 6
Най-добрите на пазара хладилници
Най-предпочитаните  хладилници 7
Най-предпочитаните хладилници
Изключително качествени хладилници 8
Изключително качествени хладилници
Изключително качествени хладилници 9
Изключително качествени хладилници
Изключително добри хладилници 10
Изключително добри хладилници
Оферти за хладилници 11
Оферти за хладилници
Изключително добри хладилници 12
Изключително добри хладилници
Вземете хладилници 13
Вземете хладилници
Най-добрите хладилници 14
Най-добрите хладилници

Първо българско участие в създаването на хладилници
Какви видове можете да притежавате при хладилниците днес?
Интересни факти относно хладилниците
Правилното място за подбор на хладилници
Топ идеи за хладилници в Техмарт
Детайли и качества на хладилника „Мраз 75“
Първият официално патентован хладилник
Винаги сте добре дошли да закупите вашият хладилник.

Leave a Reply