Мезотерапията – идеална практика от главата до петите

Мезотерапията – идеална практика от главата до петите

Стандартно процедурите по мезотерапия се делят на два вида – за физиономията и за от раменете до краката. Но мезотерапията за лицето е пригодена към захранване и разведряване на кожата на лицето, давайки ѝ здравословен и естетичен вид. От друга страна, мезотерапията за тяло може да има и други полезни качества, като подсилване премахването на мастните участъци. А сега в текста да видим главните сведения, които да знаете за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросната мезотерапия се използва за кожата по лицето, шията. Целта е да предостави на вашата кожа важните витамини и минерали . Нима е потребна мезотерапията за вашия лик? Запомнете, че с всяка година по кожата на лицето се явяват различни бръчици. Такива белези биват да речем отслабване на кожата, недостиг на нейната младост, подмяна на тона и, нормално, поява на бръчки. Мезотерапията ще ви помогне да избегнете подобни нежелани следствия и да поддържате чистия и очарователен външен вид на своето лице. Предимствата от употребата на мезотерапията за вашия лик спомагат за дълго подобряване на вида на кожата, премахване на фини бръчици и линии, заедно с изличаване на омразните торбички и сивите кръгове около очите. Съвсем малко чудо, спомагащо вашето лице да има излъчване почти като съвсем здраво.

2. Мезотерапия за тяло – както стана ясно, мезотерапията за вашето тяло е различаваща се от тази за лице по своите главни цели и действия. Тя е насочена най-общо към редуциране на мастните натрупвания и дооформяне на желаната част от телата ни в желаните мерки. Този процес се извършва чрез въздействие на алфа – и бета – рецепторите на мазнините и техните клетки. Искаме да ви изясним най-лесно как точно работят гореспоменатите рецептори. Може да се каже, че същите имат функции като вход и изход за мазнините. По принцип през алфа – рецепторите „мазните“ клетки си набавят мазнини на склад, докато бета – рецепторите ги извеждат само когато имаме необходимост от извънредно количество сили . Точно тук се притича на помощ мезотерапията като активност. Сложените посредством мезотерапията необходими субстанции активизира активността на бета – рецепторите за заличаване на мазнините и ,разбира се, затрудняват обратния прием на мазнини в тялото чрез алфа – рецепторите. Ето как се реализират доста мечтани за нас следствия. Съобразно зоната на приложение на мезотерапията, гореспоменатите полезни качества могат да съдържат затягане и оформяне на коремчето, бедрата, задните част или ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се стигне до премахване на целулита и смъкване на обиколките на тялото. Така че ако се нуждаете от красиво и релефно тяло, мезотерапията ще ще спомогне за достигане на поставените цели.

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Ще ви представим няколко полезни съвета за дните, когато ще се подложите на мезотерапия. Препоръчките се отнасят до това кое е необходмо и какво да не се да се върши преди мезотерапията, а също и с опциите за повече продължение на резултата от процедурите. Ето необходимите ни съвети към всички, насочили се към мезотерапията:

– единствено при лекари специалисти – ето го първия и всъщност най-важен съвет, който касае мезотерапията, за който да внимавате. Мезотерапията е задължително да се случва единствено в при лекари специалисти или специализирани клиники. Не се подвеждайте от това, че практиката минава елементарно и неусетно. Спомнете си, че става дума за вашият външен вид и здраве, и не бива да ги пускате в ръцете на съмнителни лица и фирми.

– още информираност – не се колебайте да имате въпроси и да настоявате за още инфрмираност по отношение на практиката по мезотерапия, която предстои да бъде реализирана, и включените в нея съставни части. Ако ви е известно всичко около процедурата, най-добре. Препоръчително е да зададете въпрос що за субстанции ще ви бъдат инжектирани. Попитайте дали течностите са поръчани от фирмата, която ги е произвела или официален негов представител, разбира се, колко време гарантират за да са полезни. Когато манипулацията по мезотерапия със сигурност се прави в аналогия с водещите настоящи норми в тази област, въпросните специалисти с удоволствие биха искали да отговорят ясно и изчерпателно на всеки ваш въпрос.

– не се подмамвайте по финансовите параметри за мезотерапията – в случай че ви бъде предложено правене на мезотерапия на цена, която е твърде ниска спрямо другите в сферата, обмислете дали рискът е оправдан. Ние ви умоляваме да не позволявате да занижават качествената манипулация по мезотерапия, защото това по-късно може да предизвика изникване на нежелателни и дори опасни следствия за кожата на вашето тяло.

– точно преди мезотерапията – знаесе за определени субстанции, които трябва да не се използват непосредствено преди реализирането на манипулацията по мезотерапия. Разбира се, с „буквално“ в контекста искаме да кажем 24 часа преди самата процедура. Какви са тези по-скоро забранени вещества? Като такива са аспирина и всякакви вещества със съдоразширяващи свойства, а също и всякакви алкохолни напитки. В някои случаи поглъщането на непрепоръчителни вещества преди мезотерапия води до нежелани последици за здравния ви статус.

– непосредствено след мезотерапията – след завършване на активността по мезотерапия, отново е нужно спазването неписаните правила и добри съвети. За старт, няколко часа след финала на мезотерапията не се гримирайте. Вземането на душ или вана и също така овлажняването на работеният участък за пореден път е опасно. Другият ни съвет към всеки човек е за повече време, а именно два дни или 2 х 24 часа след извършване на манипулационните действия по мезотерапия. Внимавайте в посоченото време да не се подлагате на тренировки или прекалени натоварвания , предизвикващи зачервяване на лицето ви, а и да не предприемате никакви топлинни процедури сауна, парна баня.

– осигурете си дълговременни следствия – както споменахме, достигането до трайни реакции от дейността по мезотерапия основно се повлиява от персоналните ви активности и навици. Подсилването на ефекта от мезотерапията е задължително прикачено към воденето на специализирани хранителни режими, поддържането на тялото във форма и задаължително воденето на здрав живот. За да научите още за по-добрите практики след финализирането на дейността по мезотерапия, се консултирайте с специалист, който вие решите.

Особености на мезотерапия 1
Особености на мезотерапия

Мезотерапия – бъдещето на естетичната медицина

Тъй като най-вероятно сте се почудили какво е мезотерапията, ей сега ще ви уточним – мезотерапията е под формата на дребна, но работеща инжекция, позволяваща на човек да се отърве от различни неприятни състояния на кожата – като започнем от остаряването и отслабване, и опрем до/ завършим с черни точки, целулитни състояния, формиране на „паласки“ и др. По такъв начин набързо бива характеризирана модерната техника, дарена с заглавието „титлата“ мезотерапия, но какво в действителност представлява мезотерапията? Става дума за неусетна за човек технология, при която в третираната зона от нашата кожа се слагат необходими субстанции. Мезотерапията без проблем е позволено да се озаглави предстоящия успех на медицината за красота, защото дава значително по-безспорни резултати за разлика от други подобни процедури в България. Разчитайки на своя коктейл от витамини и подхранващи съставки, мезотерапията ще помогне за лекуване на кожата, както и премахване на всички противни различни образувания по нея.

Предимства на мезотерапия 2
Предимства на мезотерапия

Най-важните въпроси относно мезотерапията

Накрая завършваме и с няколко основни въпроса за мезотерапията, които най-много се питат от хората. Всички са свързани със същността на самата манипулация по мезотерапия, страничните неприятности и риска за слагането ѝ , в комплект със свойствата на употребяваните в нея течности. Научете в сега събраната информация, която искате да получите за мезотерапията.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 3
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Действително ли сеансите по мезотерапия не се усещат?

Наистина, процедурите по мезотерапия изобщо не болят за клиентите. За да повярвате , се замислете задълбочено какво фактически представлява мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, с помощта на която в тялото се инжектират ефективни и нутриционни вещества за решаване на най-честите проблеми с кожата – от застаряване и провисване, до акнеична кожа, различни пигментации и оцветявания. Затова реално притесненията са излишни. Манипулацията по мезотерапия по никакъв начин не се обвързва с възникването на болки или неприятни емоции. Това, което бихте усетили, представлява леко боцване или парене на третираното място.

Полезно за мезотерапия 4
Полезно за мезотерапия

Съществува ли възможност от формиране на неприятни ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не носи възможност от формиране на големи неочаквани реакции за никого. По принцип практиката по мезотерапия се реализира с миниатюрна игла, отхвърляща вероятността за виждащи се и дълготрайни рани на човешката кожа. Е, понякога могат да се появят малки зачервявания, сини точки или по-голяма чувствителност на третираната кожа. Все пак имаме предвид съвсем краткотрайни последствия, които цялостно се махат в рамките на няколко дни. За алергии хич не може да става дума, тъй като в мезотерапията се функционира с хиалуронова киселина, витамини и други подхранващи вещества, които са доказано сигурни за всички хора и се асимилират от него безпроблемно.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 5
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Какви са рисковете за прилагане на мезотерапия?

Както за общо взето всички/ за повечето манипулации, за мезотерапията , логично, са известни някои рискови моменти. Те касаят конкретно за определени хора: жени в бременност и кърмачки, заболяли от болести от онкологичен характер и имащи редовно сърцебиене или изпадане в безсъзнание. При тези случи не е ок ползването на мезотерапията като вариант. Освен това са известни и различни други положения, за които без свян трябва да говорите с вашия специалист. Едни от тях са състояния на алергии или пък провеждано лечение със съдоразширяващи вещества. Ако се отнасят за вас, споделете ги на лекаря, за да може да обмислите дружно опциите и особеностите при потенциално доверяване на процедура по мезотерапия.

Оферти за мезотерапия 6
Оферти за мезотерапия

Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Както на няколко пъти казахме до този момент, наред с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се ползва и хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е много подходяща възможно не изолирано за мезотерапията, по същия начин и за най-различни технологии в разкрасителната индустрия. И има редица причини за това. За старт, хиалуронът е тотално органична съставка, която се синтезира от тялото ни при нормални условия. Освен това хиалуроновата киселина има характерни признаци по отношение запазване на хидратирането на кожата, подсилване на нейната гъвкавост и отлагане на неизбежното остаряване. Припомнете си генералните характеристики на киселината с хиалурон, които правят употребата ѝ в мезотерапията така ефикасно за всички:

1. Не носи вреда на клиента – хиалуроновото вещество се оказва съставка, която се синтезира в човешкия организъм. Това прави инжектирането ѝ чрез мезотерапията изцяло сигурно. Въпросната киселина се приема особено безпрепятствено от тялото и не създава каквито и да било тежки алергии или нежелание ефекти. А защо реално/ Но всъщност защо е добре за хората вливането на хиалуроново вещество със съдействието на мезотерапия или други козметични процедури? Истината е, че с остаряването процесът на образуване на хиалуронова киселинна субстанция, за който споменахме, значително се редуцира. А това пречи на вида, здравината и хидратирането на кожата. Придобиването на повече хиалуроново вещество посредством мезотерапията действа за запазване на младостта на кожата и изличаване на различни несъвършенства на кожата.

2. Скоростни и ефикасни постижения – вкарването на хиалуронът в мезотерапията и различните козметични практики дава навременни и реални последствия за човека за вида на всяка кожа. Съответните навременни и качествени последици са гарантирани при разнообразни употреби на киселината с хиалурон в такова направление. Без значение дали става дума за всеобщо обновяване на кожата, по-доброто ѝ хидратиране или пък заличаване на всякакви бръчки, хиалуроновата киселинна субстанция ще ви свърши отлична работа. Въпросните специфики на киселината с хиалурон я превръщат в предпочитана и експлоатирана в процедурите по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с хиалуроново вещество ще ви носи бленуваните резултати и ще подобри осезаемо цялостното излъчване на кожата ви.

3. Запазване на добрия ефект – друго категорично ценно последствие на хиалуроновата киселинна субстанция, правещо я да бъде много удобна за мезотерапия и още различни козметични практики. Качественото въздействие на хиалуроновото вещество по всяка кожа се запазва за много удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на този период, спокойно може да се планира допълнителна сесия по мезотерапия или всяка друга козметична практика с участие на хиалуронова киселина, за да се задържи качественият и хубав външен изглед на кожата.

4. Елементарно и без болка поставяне – накрая, процесът по слагане на киселината с хиалурон в тялото е доста лесен и паралелно безболезнен за нас. Обикновено той продължава в рамките на 10-15 минути. Независимо дали говорим за мезотерапия, попълване на бръчки или най-различни сеанси със специалното участие на хиалуронова киселина, няма сериозна болка или неприятни действия за човек. Както обяснихме, само може да получите чувство за боцване или усещане за повече топлина на третираното място. Тези усещание доказано минават своевременно след спирането на инжектирането.

С Мезотерапия ЕООД ще сте напълно сигурни за успеха и сигурността на осъществяваните техники по мезотерапия. Специалистите в нашия екип имат доказани умения и гарантирани познания в областта, а изделията, които използваме за мезотерапията, са само и единствено с най-доброто качество. Разчитайте на Мезотерапия ЕООД и ще добиете изумителни следствия спрямо сияния и запазен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 7
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия
Предимства на мезотерапия 8
Предимства на мезотерапия
Типове мезотерапия 9
Типове мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
Мезотерапия – бъдещето на естетичната медицина
Най-важните въпроси относно мезотерапията
Действително ли сеансите по мезотерапия не се усещат?
Съществува ли възможност от формиране на неприятни ефекти от мезотерапията?
Какви са рисковете за прилагане на мезотерапия?
Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Leave a Reply