На ясно ли сте с каква цел служат мотофрезите?

На ясно ли сте с каква цел служат мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са машини за обработване на земеделска земя , използващи се за разрохкване на вече изорана почва. Този метод може да се нарече още фрезоване прилагайки го реално останалите все още големи буци се разпадат на доста по-малки парчета почва. Днес мотофрези са използвани едновременно в огромни земеделски полета, така и в домашни градини и дворове . В редовете по-нататък този материал ще ви представим най-същностното за избора им и специалните детайли на индивидуалните предложения от тази стокова категория . В допълнение , ще бъдат синтезирани същинските критерии , които се налага да се държат под око търсейки удачни и подходящи мотофрези.

В кои случаи е по-удачно да използвате големи мотофрези

Масовото название на фрезата, произлизаща от тази група , е мотоблок. Мотофреза, разполагаща с работна ширина е над 100 см. В тази група мотофрези биха могли да бъдат добавени други инвентари , като примерно плуг за оране или пък ремарке.

Какво трябва да знаем за мотофрези задействани от електрическо захранване

Mотофрезите с електрически двигатели в повечето случаи прилагат по-малка енергия. Техните съществени плюсове се намират в тяхната лекота и ниските нива на произведения шум. Освен това обаче при тяхната употреба е е потребно електричество и тази идея изисква известни пространствени ограничения . Терена на обработваемата земя с мотофрезите с електро двигател , зависи от дължината на кабела за захранване. Поради тази причина използването на уредите с електрически двигател има връзка най-общо със сравнително малките земеделски площи, също така и с дворните места и градини.

Нашият каталог с  мотофрези 1
Нашият каталог с мотофрези

Предпоставки по време на избор на мотофреза

Има няколко основни елемента , на които е потребно да обърнете внимание търсейки уред от категория „Мотофреза“. Между тези фактори са ширината на обработваемата територия, за обработка , освен това и дали притежавате инвентар към продукта . Погледнете съществено важната база знания във връзка с факторите :

– територия на земеделската земя – фактически квадратурата на земеделската земя е едно от първостепенните детайли , които се имат предвид подбирайки мотофреза. Няма как да не е от значение дали ще използвате мотофрезата просто в дворното място и градината си или пък тя ви трябва и за други по-сериозни като площ земеделски парцели. В първоначалния тип имате опцията да си позволите да се спрете на мотофреза имаща по-лека мощност и работна ширина, а във вторият е задължително уредът да спада към по-високите класове . Често големите мотофрези имат способността сто процента резултатно и ефикасно да изпълняват дейността на по-малките такива, само че противоположният процес е труден за постигане.

– наличие на инвентар – разполагането с инвентар към мотофрезата е следващ детайл , на който е хубаво да отделите внимание . Най-често малките мотофрези и тези с електрически двигател не са пригодни за допълнителен прикачен инвентар, а имат ограничения най-вече в разрохкването на земята. Ако мислите към вашата нова мотофреза да добавите плуг за оране, ремарке и т.н., закупете тип, способен да ви създаде подобна опция. Такива са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Разберете дали към избрания модел има вариант да се постави инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, налични в уредът, също е от завидно значение за резултатността на работата ви с него. В случай, че ще ползвате мотофрезата за редица видове действия, то ви препоръчваме да предпочетете уред с повече скорости. Леки скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-изрядно, също така да придвижите земеделската си реколта.

Оферти за  мотофрези 2
Оферти за мотофрези

Най-използваните от множеството потребители средни мотофрези

Най-популярната между днешните потребители група. Кое по-точно е добре да знаете конкретно ? Средният тип мотофрези са с ширина на дейност от 90 до 100 см. Те функционират с по-голяма мощност съпоставено с малките типове и с успех се използват за култивиране на по-широки по своето пространство земеделски терени и земи .

Вижте каталога ни с мотофрези 3
Вижте каталога ни с мотофрези

Основания да закупете подходящия за вас модел мотофреза от Мотофрези ООД?

Покупката в Мотофрези ООД ще ви донесе поредица плюсове както във връзка с нивото и цената на мотофрезата, така и свързано с нейната доставка . Тук ще ви представим накратко за изложените дотук преимущества.

В нашите магазини ще намерите богат избор на мотофрези

В Мотофрези ООД имате шанса да подбирате между поредица от марки и модели мотофрези. Тук влизат малки , средни и големи , такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Широката и разнообразна палитра от мотофрези, продавани в Мотофрези ООД, ще ви даде опция да намерите най-подходящия и удачен артикул за личните ви нужди и изисквания.

Скоростна доставна дейност на закупените – мотофрези

Доставката на мотофрези и каквито и да е било други асортименти от албума на Мотофрези ООД са откроени с максимална коректност и скоростно изпълнение. Нерядко доставката се осъществява в рамките на 1 делничен ден. Специално за мотофрезите би било полезно в началото да се договорите за стойността на доставянето , понеже тя има възможност да се получи ненужно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви даваме препоръка да посочите доставката да се осъществи до офис на куриер, откъдето може да се вземе . Разликата в заплащането може да се окаже доста голяма.

Разнообразие от мотофрези 4
Разнообразие от мотофрези

Мотофрези и различни идеи за работа по градината

Не пропускайте да разгледате и другите раздели в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Типове мотофрези 5
Типове мотофрези
Най-добрите мотофрези 6
Най-добрите мотофрези
Голямо разнообразие от мотофрези 7
Голямо разнообразие от мотофрези
Огромно разнообразие от мотофрези 8
Огромно разнообразие от мотофрези
Вижте нашите мотофрези 9
Вижте нашите мотофрези
Вижте нашите мотофрези 10
Вижте нашите мотофрези

В кои случаи е по-удачно да използвате големи мотофрези
Какво трябва да знаем за мотофрези задействани от електрическо захранване
Предпоставки по време на избор на мотофреза
Най-използваните от множеството потребители средни мотофрези
Основания да закупете подходящия за вас модел мотофреза от Мотофрези ООД?
В нашите магазини ще намерите богат избор на мотофрези
Мотофрези и различни идеи за работа по градината

Leave a Reply