seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В GOOGLE

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн сделките им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на правилното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успя да измести Apple от челното място в ранглистата на най-скъпите дружества в света. И знаете ли по какъв начин? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 идват от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите пари и капиталът на всички малки и големи дружества, които не само плащат на Google, но и добиват купувачи от това.

Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са изключително важни за всеки бизнес! За изминалата година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а покупките им за последните 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези показатели ще продължават да се повишават докато се доближат до стойностите в САЩ, където един от всеки 8 щатски долара е използван за покупки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е необходим за вашия трафик – 72% от потребителите търсят информация онлайн преди да се решат да купят, дори и покупката да е от даден магазин.

Вашите клиенти без съмнение стоят дълги периоди от време във Facebook, затова ангажирайте и този метод за реклама. Но превъзходството на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в търсачките, той вече е осъзнал необходимостта от услугата и търси от кого да го вземе – от вашата уебстраница или от конкурентен магазин.

Нашата задача е да доведем този клиент директно във вашия уебсайт! Без значение дали продавате продукти или услуги, няма значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да доверите уебстраницата си на екипа от запознати лица на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ни поверите SEO оптимизацията на вашия сайт, по вашата страница ще работят: SEO професионалист, създател на съдържание, линкбилдър, консултант във връзка с онлайн маркетинга, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще оценят съдържанието на уебстраницата и промените на конкурентите ви, ще подготвят предписания за технически подобрения по 252 идеи за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг план, и график за регулярно писане на ново описание, ще работят по общо 24 основни документа, които формират ядрото на вашата лична SEO маркетинг стратегия за нарастване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да съдействаме на/ подкрепим всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД създадохме наръчника На първо място в Google. Там въвеждаме 252 елемента на непознатия алгоритъм, с който Google подрежда уебсайтовете.

За какво имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-печелившият бизнес в света! Но все пак едва 15% от клиентите в Google са върху AdWords резултатите. Остатъка – 85% от посетителите според Zero Limit Web са върху органичните уебстраници.

Ако си казвате: Прекрасно, значи спираме да плащаме на Google – това не е добро решение! Щом уебсайтът ви не се намира измежду топ три – имате нужда да продължите да употребявате Adwords! Това е така, защото 84% от потребителите влизат в водещите 3 линка в SERP, а около 1% – върху уебстраниците на листите след водещата. Сега вече имате идея къде можете да прикриете мъртвец – на втора страница в Google! Вашият уебсайт някъде там ли е?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Каква е ролята на SEO оптимизацията?

Как сайтовете се позиционират на първо място? Страхотната новина е, че съществува доказан метод – SEO оптимизацията. Той е от полза за всеки сайт, ще проработи и за вашата страница. Моделът е seo оптимизацията.

За да излезе вашата уебстраница на първа позиция, Google трябва да открие в уебсайта ключовите словосъчетания, по които клиентите ви търсят. Тези словосъчетания е необходимо да са в описанието, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в названието на снимките. Освен това Google се нуждае да открие на магазина ви богато, релевантно и редовно подновявано описание, както и линкове към текста от разнообразни авторитетни сайтове. Вашият сайт трябва да разполага с адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. В заключение трябва да изпълнявате всички 252 насоки, разяснени от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Понякога вашият уебсайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е водещ резултат в Google, там са привлечени много по-голям брой потребители, въпреки че това може да не води неизменно и до повече сделки. Затова може да се окаже, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също има нужда от оптимизация – например да обогатите описанието на продуктите, цените, обслужването или целия user experience. За всички тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това звучи чудесно, но можете ли да си представите, че само докато прочетохте този текст за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 милиона търсения и са индексирани поне 21 000 новосъздадени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият сайт ще може да се класира на първо място в Google.

Всеки бизнес е несравним и същото се отнася за всяка уебстраница! Поради тази причина и вашата страница има нужда от конкретна SEO оптимизация и стратегия, изготвена според предприятието ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на номер 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за позиционирането и на вашата страница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В GOOGLE
Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
За какво имате нужда от SEO оптимизация?
Каква е ролята на SEO оптимизацията?
Понякога вашият уебсайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 thought on “seo оптимизация

Leave a Reply