seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда стотици уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на точното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да премести Apple от челното място в класацията на най-скъпите дружества в света. И предполагате ли защо? Заради Adwords! За 2017 г. 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са генерирани от сайтовете в AdWords. Това са вашите активи и активите на всички малки и големи фирми, които не само дават пари на Google, но и добиват клиенти от това.

Какво включва SEO оптимизацията?

По каква логика уебстраниците се класират на първо място? Страхотната новина е, че създаден е успешен модел – SEO оптимизацията. Той е в полза за всеки, ще заработи и за вашия сайт. Моделът е seo оптимизацията.

За да класира вашият сайт на първо място, търсещата машина на Google трябва да открие в страницата ключовите думи, по които потребителите ви издирват. Тези думи препоръчително трябва да са в описанието, в URL-адреса, в заглавието, в описанието и в наименованието на изображенията. Не само това Google трябва да изнамери на уебстраницата ви богато, свързано с клиента и непрестанно добавяно описание, както и линкове към съдържанието от разнообразни разпознаваеми уебсайтове. Уебстраницата ви задължително трябва да бъде изграден с правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Обобщено трябва да работите спрямо всички 252 метода, обяснени от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да съдействаме на/ подкрепим всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД създадохме четивото На първо място в Google. Там въвеждаме 252 елемента на загадъчния алгоритъм, с който Google разпределя уебсайтовете.

Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни дава съвет да не обещаваме първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да потвърдим, че няма уебстраници, по които да сме работили 6 месеца и които да не се класират на челни позиции в Google.

Кога се класираш на чело? След като всички други останат след теб! Вашата уебстраница ще се позиционира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-много качествени входящи линкове, най-добра структура, страниците с най-добро съдържание, най-подходящо избраните ключови думи и най-често обновяваното съдържание. Това не е мистика, а абсолютно измерима работа, която професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД искаме да свършим и за вашия сайт!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да поверите страницата си на колектива от експерти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние се грижим за SEO оптимизацията на уебсайта ви, по проекта ще работят: SEO професионалист, създател на текстове, линкбилдър, онлайн маркетолог, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще оценят съдържанието на уебстраницата и държанието на конкурентите ви, ще напишат предписания за технически подобрения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг план, и график за регулярно създаване на релевантно описание, ще следват общо 24 основни документа, формиращи базата на вашата обособена SEO маркетинг стратегия за нарастване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще я осъществи.

Поради каква причина се нуждаете от SEO оптимизация?

AdWords е най-доходоносният бизнес в света! Но все пак по-малко от 15% от клиентите в Google са към AdWords банерите. Останалите 85% от посетителите според Zero Limit Web са върху органичните уебсайтове.

Ако си мислите: Супер, значи няма да плащаме на Google – това не е правилно! Щом сайтът ви не попада сред водещите три – имате нужда да продължите да разчитате на Adwords! Това е истина, защото 84% от потребителите кликат топ 3 уебстраници в търсачките, а само 1% – върху резултатите на листите след водещата. Сега вече знаете къде имате възможността да покриете труп – на втора страница в търсачките! Вашата страница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е водещ резултат в Google, там са привлечени значително повече посетители, макар и това да не значи неизменно и до по-голям брой сделки. Поради тази причина можете да разберете, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също има нужда от оптимизация – например да обогатите представянето на стоките, сумите, обслужването или целия user experience. За тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви даде решение.

Това звучи страхотно, но можете ли да си представите, че само докато преглеждахте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 милиона търсения и са индексирани над 21 000 нови уебстраници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата уебстраница може да излиза на първи позиции в Google.

Всеки клиент е уникален и същото е валидно за всеки уебсайт! Именно по тази причина и вашата уебстраница изисква конкретна SEO оптимизация и график, съобразно бизнес модела ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на номер 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашата уебстраница на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP
Какво включва SEO оптимизацията?
Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация
Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Поради каква причина се нуждаете от SEO оптимизация?
В някои ситуации вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Reply