Възобновяване на кожната тъкан чрез микронидлинг терапия

Възобновяване на кожната тъкан чрез микронидлинг терапия

Целокупното обновяване на вида на дерматологичния слой в настоящето е на разположение без хирургична намеса – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг терапията представлява в най-ниска степен оперативен начин ,с който се постига премахване на дефекти и слабости от лицевата част, като намалява очерталите се деликатни вълни и гънки , чрез привеждане в действие на реставриращите способности в кожата съживяване на изграждане на колагенов белтък .

За кого е удачна микронидлинг намесата ?

Радиочестотната микронидлинг терапия с ООД реализира блестящи отражения при, както изложихме по-горе, всеки тип кожа и е приложима при почти всяка възрастова граница . Употребява се при повърхностни белези от младежко възпаление , действащо в настоящето мастно възпаление , разтеглени дупки , неуловими вълнообразни линии , неравномерен тен ,както и повехнала кожа . С помощта на процедурата се подобрява обема на епидермиса и дермата , релефа се изглажда , а повърхността е съхранена .

Как да се предпазим от нежелани ефекти след микронидлинга?

След високочестотната микронидлинг интервенция е наложително да спазвате препоръките на вашия специалист по дерматология, за да достигнете най-висок резултат и освен това да заобиколите всички нежелани косвени реакции .

При неразумно отношение към кожата след микронидлинг биха могли да се зародят нежелани реакции . За да не стигате до тях , ние от ООД даваме следните указания:

– Да се отхвърлят всички офанзивни измиващи гелове

– Да се избягва излагането на жарко слънце

– 24 часа след финала на манипулацията да не се поставя декоративна козметика , освен ако вашият специалист по дерматология не ви е казал друго нещо

– Вечерното време след терапията е наложително да се нанася единствено серумна течност

– Да не се спортува в деня на процедурата

– Да не се правят масажи , излагания под сгорещен въздух и пара 5-7 дни след микронидлинга

– Допуска се възможност в третираната местност да излязат пъпкови възпаления, които ще се скрият в период от седмица след микронидлинг намесата

– При възникването на събитие или условие , което Ви тревожи в следващите два-три дни след микронидлинг процедурата и имате съмнения, че причината е процедурата, ако обичате, консултирайте се с нашите специалисти

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 1
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Какво е необходимо да знаем преди да изберем микронидлинг процедурата ?

Микронидлинг практиката не е подходяща за :

– чакащи бебе и кърмещи жени

– страдащи от автоимунни болести

– възпалена кожна покривка

За кой тип кожна тъкан е най-удачна микронидлинг процедурата ?

Посредством микронидлинг обработката цялостният визуален ранг на кожната обвивка се подобрява , което се дължи на задействаното колагеново производство . Обработката е удачна при всеки тип кожна обвивка , което я утвърждава като чудесен стратегически ход за индивиди , които мечтаят да отстранят дефектите от лицето си и да се сдобият със свежо излъчване .

Качествен микронидлинг 2
Качествен микронидлинг

Колко броя манипулации са нужни и кога се откроява постижението на микронидлинг?

Микронидлинг процедурата има репутацията на една от най-издръжливите третирания на кожата . Ефектът от нея би могъл да се съхрани максимум година. Резултатите от микронидлинга се забелязват отдалече веднага след края на първата терапия , като освен това за целта на оптимални резултати се препоръчват три или четири терапии в зависимост от здравния статус на вашата кожна покривка. Радиовълнистата микронидлинг практика с ООД би могла да се вкара в приложение без да се съобразявате с/със климата .

Времетраенето на микронидлинг процедурата варира в порядъка на 30-40 мин ,а след нея можете отново да обърнете поглед несмутимо към ежедневните си задължения .

По какъв начин въздейства ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг намира израз в/във използването на сини и червени LED лъчи. Синята светлина елиминира микробиологичната съставка , създаваща гноясване ,съпровождащи акнето, а червеното излъчване подпомага клетъчните частици да създават структурен белтък, като това засилва строежа и нюанса на кожната обвивка . Заради присъщия си минимално инванзивен подход , микронидлинг намесата елиминира всякакъв неуют .

Информация за микронидлинг 3
Информация за микронидлинг

Защо микронидлинг методологията с ООД се доказа като безвредна ?

След третирането се забелязва леко нагнетяване на обработения участък , обаче то се премахва след няколко часа . Микронидлинг намесата обикновено не довежда до други, освен тези косвени действия и освен това достига гарантирано ценни въздействия за пълното възвръщане на младежкия вид на кожната тъкан . От значение за нискорисковата микронидлинг процедура се оказва произходът и моделът на употребяваните устройства . В медицински център ООД ние, неговият екип залагаме на ООД – придружен със сертификат професионален апарат за микронидлинг процедура, който съответства на нелеките стандарти на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Щатите . Тествана и гарантирано успешна , микронидлинг терапията ООД не крие рискове за здравето , дори напротив – е надежден начин за подновяване на блестящия вид на кожния слой .

При неглижиране на професионалните съвети на кожния лекар след микронидлинг интервенцията биха могли да възникнат по-трайни червенини и леки буци. В случай че забележите нещо , което става повод за вашите тревоги , веднага потърсете своя лекуващ лекар .

Вземете микронидлинг 4
Вземете микронидлинг

Какво представлява ООД микронидлинг?

Смайващите следствия , които новаторската микронидлинг процедура – ООД създава , са обусловени от многофункционалното въздействие на машината , съчетаващ микронидлинг с радиочестотно лъчение и LED светлина . ООД заличава неуловимите гънки и криви по кожния слой, чувствително я омекотява и повдига , стеснява порестите празнини и заличава следите от гнойни мехурчета, активно възпаление и някои пигментни петна . Микронидлингът представлява нехирургична кожна терапия , което е равносилно на това , че при процедурата не присъства хирургична намеса ,както и вървящите ръка за ръка с нея недостатъци .

Напред към микронидлинга! Веднага !

Потърсете разговор с дерматологичен специалист от ООД и отправете към него всички онези въпроси , от които се вълнувате . При някои обстоятелства контактът със специалист по здраве е от важно значение при взимането на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-добрия микронидлинг 5
Най-добрия микронидлинг
Повече за  микронидлинг 6
Повече за микронидлинг
Изберете микронидлинг 7
Изберете микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 8
Вижте повече за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 9
Оферти за микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 10
Защо да изберем микронидлинг

За кого е удачна микронидлинг намесата ?
Как да се предпазим от нежелани ефекти след микронидлинга?
Какво е необходимо да знаем преди да изберем микронидлинг процедурата ?
За кой тип кожна тъкан е най-удачна микронидлинг процедурата ?
Колко броя манипулации са нужни и кога се откроява постижението на микронидлинг?
По какъв начин въздейства ООД микронидлинг?
Защо микронидлинг методологията с ООД се доказа като безвредна ?
Какво представлява ООД микронидлинг?
Напред към микронидлинга! Веднага !

Leave a Reply