Видове интериорни бои и особените им различия

Видове интериорни бои и особените им различия

При покупката на интериорни бои и измислянето на единна концепция, преди всичко трябва обстойно да проучите пазара и какви по-точно интериорни бои се продават . Да бъдат ли стените на стаите ви сияйни с металически нюанси , да бъдат сатенено меки , игриви ярки пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Направете си представа какъв тип стени желаете . Интериорният дизайн е съчетание от творчеството цел направа на по-добри среди за живот. Също както хората се променят, узряват и променят така и къщите, където живеят изпитват потребност постоянно от нещо свежо , на една вълна с новостите . Първоначалната стъпка в реновирането на пространствата е избирането на нов тон интериорни бои за зида . Винаги се оказва не само най-променящият момент, а и същността за планиране на нов интериорен дизайн. Значително важно е да знаете , че освен невероятните градивни решения и компетентното реализиране на плана от съществена важност е и продуктът боя . Capbg от пет години снабдява българския пазар италиански асортимент от бои, с добро име и качество. Боите и лаковете им им можете да потърсите в значителен брой вериги ремонтни магазини в България , а по време на изминалите две години търговските им обмени скачат двойно . Компанията е способна да ни представи голям избор за всеки възможен тип сграда .

Иновацията Енканто

Безспорна мания в интериорните бои в Италия е Енканто. Измислена на базата на вода и с изменящи се от дневната светлина тонове . Използва се в голям брой пространства , поради кадифения стил , който придава . Енканто са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, все още нахлуваща на българския пазар.

Типове интериорни бои 1
Типове интериорни бои

Да пристъпим към действие. Начини на боядисване

Ако спрете своя избор на четка за намазването на интериорни бои, е задължително да се да се предпазите от възможността от зацапване . Намазването на боя винаги започва от горе на долу . Обгърнете с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът разбира се би бил удобен вариант , най-вече използван в интериорната визия на стари здания. Разпръсква багрилното вещество еднакво , което обещава нисък разход на материал . Трябва да бъде направено плътно покритие на околните предмети , ето защо не ви съветваме да се използва за ремонтна дейност на нови сгради .

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, имащи в състава си смоли с металически оцветителни . Бояджийският материал е незапалим , обезопасен за околните и околната среда. Ефектът, който създава подхожда и на строг , и на модерен визуален вид. Материалът на Онточенто се разнася направо с валяче дори и с мокра гъба.

Разновидности интериорни бои 2
Разновидности интериорни бои

Колко слоя боя изглеждат добре?

По всяка вероятност не може да бъде осъществено постигането на плътен цвят с нанасяне веднъж на боята. Почти всеки път е потребно поне още едно или две нанасяния за постигане на желания резултат . За тъмните тонове два пъти могат да бъдат достатъчни , а за светлите три-четири. Когато проектът за дизайна е лично ваш , вие сте тези които най-добре знаят как биха изглеждали добре слоевете боя .

Преди нанасянето на интериорни бои

Преди старта на нанасянето на вече избрания от нас вид и цвят боя препоръчваме да направите грундиране. Така получавате върху стената една заравнена база за работа като попълва грапавините . Изразходва една и съща поглъщаемост и по-удобно и икономично разнасяне на интериорна боя. Грундирането не позволява на водата да попива в основата, точно поради тези обстоятелства се оказва от първостепенна важност за здравината на стените. Важно е освен изящество , ремонтите ни да ни обещават сигурност . Грунда се поставя по цялата ширина . При сушене се чакат два – три часа. Можем да продължим с намазването на интериорни бои, когато основата е устойчива на надраскване .

Невероятни интериорни бои 3
Невероятни интериорни бои

Спокойно настроение с дишащите бои

Дишащата боя е бързо утвърждаваща се иновация , с оглед на стилно издържания естетически вид , който постига . Гамите на цветовете придобиват нежен вид , отпускащи окото и пренасящи мисълта. Този тип е страхотна за освежаване в здания, които обитаваме . Разполагането с четка е по лесно от всичко . Повърхностите преобразени с дишащи интериорни бои, са издръжливи на замърсяване и са удобни за почистване от прахоляк и лекета .

Не пропускайте в Capbg

Не се замисляйте дали да разгледате офертите на фирмата за екстериорни бои за плоскости, които са способни да довършат цялостната визия за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Най-добрите интериорни бои 4
Най-добрите интериорни бои
Качествени интериорни бои 5
Качествени интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
Качествени интериорни бои 7
Качествени интериорни бои
Каталог интериорни бои 8
Каталог интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 9
Разнообразие от интериорни бои
Типове интериорни бои 10
Типове интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 11
Най-добрите интериорни бои

Иновацията Енканто
Да пристъпим към действие. Начини на боядисване
Блестящ ефект Оточенто
Колко слоя боя изглеждат добре?
Преди нанасянето на интериорни бои
Спокойно настроение с дишащите бои
Не пропускайте в Capbg

Leave a Reply