Забавни препоръки , които не знаете за летните гуми

Забавни препоръки , които не знаете за летните гуми

Сериозната важност на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-основните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми се радват на голямо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните свойства . Опитите отбелязват , че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят модерен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми SYRON – допълнителни плюсове

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни проводници , които дават гаранция за безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , обли раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната лента и посредством които се прецизира возенето и се редуцира заплахата от някакво сериозно обезобразяване; модерната сликова смес, която прецизира шофирането на влажна и суха настилка; резултатен дизайн, посредством който се извършва уравновесено разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на фирмата SYRON притежават други оригинални и основни отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено товарене и рязко спиране – това са все неща, които купом с изброените до този момент такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи сполучливо с най-представителните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и обстоятелството , че при създаването на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до минималното . Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-малък харч на гориво.

Разнообразие от летни гуми 1
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират чувствително по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-краткотраен спирачен път на сухи и незасъхнали улици , подпомагайки на водачите да контролират ситуацията и да се радват на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Независимо от това , новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Типа включва 41 типа от 17 до 20 инча.

Невероятни летни гуми 2
Невероятни летни гуми

Летни гуми на производителя SYRON

Безпредметно е да се чудите или тревожите за това какъв вид летни гуми да подберете , тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON са съставени от немалко предимства достойнства на съответните условия пред останалите конкуренти. Очебийно е , че по някой път на пътната настилка има предпоставки да се случат изненадващи и лоши обстоятелства .

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви дадем редица елитни избори, и то на достъпни цени, също така и лукса по най-бързия и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от автомобилните ни сервизи, разположени на територията на цялата страна .

Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-известните и успешни фирми в универсален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, компанията се разширява постоянно съобразно на-новите технологии и моди на пазара, за да подсигури спокойствието и сигурността на водачите . Различните модели  летни гуми на Maxxis състоят се от разнородни специфики и привилегии . Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги прави изключително трайни , и имат сравнително дълговременен живот, даже и при погрешно износване . При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите тръби и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 3
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват прекрасно сцепление и маневреност и обезпечават по-ускорено преминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и незасъхнало; по-мащабни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, предимно при висока скорост; гъвкава жилка на коланите, които осигуряват по-доброкачествена обратна връзка с улицата и прецизно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , щом като става дума за сцепление и точност на придвижването – това ги прави съвършен избор за моменти, в които се налага висшо представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на компанията да създава смайващо впечатление от придвижването . Вида обхваща обхват от 17 инча до 21 инча.

Вижте каталога ни с летни гуми 4
Вижте каталога ни с летни гуми

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават големи улеи за премахване на водата и улеи по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от сигурност при неблагоприятни обстоятелства.

Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вас

Летните гуми Cross 1 Plus включват по устойчива смес на предпазителя и вече отбелязаната система за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани шосета .

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за България и ви предлагаме много елитни и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от летни гуми 5
Разнообразие от летни гуми
Невероятни летни гуми 6
Невероятни летни гуми
Изключително добри летни гуми 7
Изключително добри летни гуми
Информация за летни гуми 8
Информация за летни гуми
Вижте летни гуми 9
Вижте летни гуми

Сериозната важност на летните гуми
Летни гуми SYRON – допълнителни плюсове
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми на производителя SYRON
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вас
Като за финал

Leave a Reply